Quite satisfying


Technotise - Edit i ja : Nije savrsen, ali isto tako i nije razocaravajuci. U svakom slucaju jedan veoma zadovoljavajuci film, s obzirom da je ovo tek probijanje leda Alekse Gajica u svetu animiranih filmova, i s obzirom na enorman budzet (manje i od milion dolara).
Fantasticna prica, veoma interesentna, jedinstvena i u nekoliko navrata komicna. A i vizuelno, animacija je sasvim dobro uradjena. Po meni, jedina mana je odabir nekih glumaca koji su dali glasove za ovaj film, koji su, meni se cini, odabrani ipak po njihovim imenima, a ne po tome kako bi se njohovi glasovi uklopili u karaktere i uopste u animirani film. Moramo priznati, da pored price i vizuelnih efekata, u animiranim filmovima su glasovi veoma bitna stavka. Uz sve duzno postovanje prema njenim glumackim kvalitetima i za sve sto je uradila za kinematografiju, koliko god je ja postovao, mislim da je Seka Sablic (Keva u filmu) totalni promasaj. Nekako mi je ona najgore zvucala od celokupne glumacke postave za ovaj film. U svakom slucaju, kad se sve sabere i oduzme, od mene jedna solidna i respektabilna ocena 8/10, a jedino cemu se nadam je da cemo u skorijoj buducnosti gledati jos umetnosti od Alekse Gajica.

In brief on English. Technotise: Edit & I is quite satisfying movie for me, not perfect, but also not disappointing, great unique and funny story, with great visuals (especially when budget is less than a million bucks), with only one flaw for me, some miscast voices. My rate for Aleksa Gajic's movie is 8/10, and I hope for some more movies from him in near future.

reply