Opinions on the characters


Behøver det være på engelsk?
Does it have to be in english... I think not

Erik: Gennemført usympatisk og vatpik, hvad er historien med ham? Jeg synes ikke helt man fik forståelse eller kunne relatere til ham på nogen måde

Bo: Måske den bedste skuespilpræstation, men igen lidt flad storyline, synes jeg.

Hende der storesøsteren: hende var det synd for, meeeeen

Maj og Rune: Hvorfor er de overhovedet med i filmen, deres historier bliver fortalt alt for overfladisk.

faderen og moderen: tsktsk

Jeg synes mildest talt, at filmen var mindre god. Og karakterne var lidt overfladiske og stereotype. Jeg ved, at jeg ikke uddyber særlig meget, men måske fordi er det fordi jeg ikke helt ved, hvorfor jeg har så stor foragt overfor den.

Hvad siger I?

reply

Synes alle skuespillerne har nogle gode præstationer. Nogle er mere velvalgte til rollen end andre, men sådan er det jo.. F.eks. synes jeg at Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke flopper for vildt som altid:)
Som du siger er historierne fladeog overfladiske.. I hvert fald i forhold til skildringerne i bøgerne, og det er synd. Men igen, så skulle man jo have lavet filmen i 4 dele ligesom bøgerne, og alligevel havde man ikke fået det hele med.
Alt i alt synes jeg godt om filmen, men ideen med filmatiseringen i sig selv er måske knap se velovervejet, da meget af historien går tabt... F.eks. at moren bliver meget stærk efter bruddet med faren, og at hun faktisk gifter sig igen.. Samt at faren sponsorerer Brittas lejlighed da hun vil gå fra Rune. Samt Majs psykiske problemer. Samt Bo og Jennys forhold. Samt at de alesammen flytter i kollektiv til sidst.
Osv osv... Alt i alt vil det sige at bogens budskab (at finde kærlighed og venskaber på nye måder) går tabt... Og det er meget ærgerligt!

reply

Familien Gregersen er nok den dårligste film, jeg nogensinde har set. Tre en halv time uden handling, og når der så endelig kommer antydningen af drama, bliver det ikke fulgt op.

reply