MovieChat Forums > Nissene på låven (2001) Discussion > alla nissene på låven-fans?

alla nissene på låven-fans?


var är ni nånstans? trodde allt att det skulle finnas fler trådar här som innehöll ämnen i stil med "märkte ni direkt att asbjørn och rhino var samme skådespelare" eller "precis hur mycket hatar ni tom?"... nu blev jag besviken här:P jag kollar på min nissene på låven-dvd var och varannan dag:')

reply

Folk vet vel det meste om Nissene på låven nå(?)

Tom er forresten en av favorittdeltagerne mine; kompleks type og godt spilt. Har også DVD-en, så hvis jeg vil ha litt julestemning midt i juli så kan jeg bare sette den på.

reply

jo, självklart... men det är ju alltid kul att diskutera det man gillar:)
nissene på låven är en makalös serie, jag hade aldrig sett något liknande innan jag såg det julen 2002.
så HIMLA roligt (göy), alltså. jag gillar också tom, men min syster avskyr honom. därför antog jag att majoriteten inte gillade honom (jag brukar ha en konstig smak om man jämför med andra):P
fast den jag gillar mest i nissene är asbjörn. asbjörn kommer först (espen är både ett komiskt geni och _ultrasöt_) sedan rhino och efter honom timothy^^

vilket är ditt favoritavsnitt (om du nu, eller någon annan nånsin kommer läsa det här meddelandet alltså, ehe)?

reply

Ser Nissene På Låven igjen for første gang på et par år nå og jeg hadde glemt hvor genialt det var. Det er helt umulig å velge en favoritt av alle de geniale karakterene, men akkurat nå er Rhino favoritten. Espen Eckbo er uten tvil et geni.

Det aller beste med serien er at Bent vant :D

reply