MovieChat Forums > Maratonci trce pocasni krug (1982) Discussion > Good, but not as good as Ko to tamo peva

Good, but not as good as Ko to tamo peva


I dont know what language to post this in. Whatever, I guess most of you know english, otherwise you wouldn't be here. I think "Maratonci" is a very good film, but I don't think its the best Yugoslav movie, because that honour must go to "Ko to tamo peva". It is a classic and its obviously better and also has less cursewords, which I find somewhat irritating about this film. Too much swearing and profanity without...ma ko ga jebe, ajde ovako cu: previse se psuje a da to nije smjesno! Ionako, oba filma su klasici i nije velika razlika. Samo mislim da je Ko to tamo peva zapostavljen od danasnje generacije, tako bar izgleda. Taj film takodje ima vise dobrih glumaca, Dragan Nikolic, Tasko Nacic, Aleksandar Bercek, Boro Stjepanovic...jednostavno je bolji.

reply

I disagree i think this one is much better
When there's no more room in hell, The dead will walk the earth...

reply

This is much better.

reply

Yea this is far better. The other one not really worth watching IMO, barely funny.~ Observe, and act with clarity. ~

reply

Pa oba sam okvirno gledao po 350 puta.. sa tom razlikom što sam svih 350 puta pokušavao da gledam i uživam u "Ko to tamo peva", a i nisam nešto posebno uživao izuzevši scene sa Batom Stojkovicem (pad sa mosta je za rewind, pa opet, pa još hehehe), scene sa Taškom i još poneka tu i tamo.
Dok su "Maratonci" urnebesni i nezaboravni na svako gledanje "od kolevke pa do furune"..

reply

Maratonci su mnogo bolji jer idu dublje da tako kazem oni su satira o koministickoj partiji dok ko to tamo peva nije takav film ne bavi se takvim temama

reply

[deleted]